Livrare gratuită

pentru comenzi mai mari de 300 lei

Retur în 14 zile

Hăinuțe personalizate

Vezi detalii

Waterproof Softshell Overall Comfy Jolly Dino Orange Bodysuit

14200 RON 39949 RON
Ghidul mărimilor

Personalizează acest produs cu unul din simbolurile de mai jos. Caracterul selectat va fi inserat pe articolul vestimentar, alături de textul dorit.

+ 2451 RON

Număr de caractere rămase: 20

Maximum number of accepted characters for adding text/name is: 20.

PERSONALIZEAZĂ ACEST ARTICOL

(Textul imprimat pe produsul din imagine este un exemplu.)

Personalizează produsul Waterproof Softshell Overall Comfy Jolly Dino Orange Bodysuit cu numele copilului sau orice alt text pe care-l dorești imprimat. Sună interesant? Vezi detalii

Salopetă impermeabilă din material softshell rezistent la apă.
Rezistență foarte bună la vânt și apă,protecție pentru bărbie și fermoar care coboară pe picior.
Materialul softshell folosit de noi are un grad mare de impermeabilitate (10.000 mm coloană de apă), asigurând și protecție împotriva vântului. Structura acestuia este similară cu a unui material laminat în 3 straturi: între țesătură și căptușeală, există o membrană subțire (strat de acoperire). Confortul ridicat este îmbunătățit și de aderența moale, flexibilitatea și capacitatea de întindere a materialului. Materialul nostru softshell cu membrană are suprafața exterioară netedă și rezistentă la abraziune, iar căptușeala este moale și permite eliminarea umezelii. Căptușeala este realizată dintr-un material moale de tip fleece. Pentru siguranța copilului tau, materialul softshell folosit de noi nu este tratat cu substanțe chimice periculoase.
Manșetele și fermoarul nu sunt impermeabile. Datorită proceselor de fabricație și de printare ale materialului, softshell-ul are altă textură sau grosime, în funcție de model, însă te asigurăm că întreaga noastră gamă de produse din softshell păstrează aceleași calități și proprietăți.

- Fabricat in UE din 100% poliester.

- 10.000 coloană de apă

- Material care respiră

- Interior din fleece

- Membrană între cele două materiale

- A se spăla la 30 C

- A nu se usca în uscător sau în dulap de uscare

- A nu se folosi balsam de rufe


Numele tău poate fi imprimat pe partea din față.
-64%