POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Stimate Cumpărător,


În toate țările membre ale Uniunii Europene (UE), începând cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, cunoscut și sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation).


GDPR întărește vechea legislație și o uniformizează la nivelul tuturor țârilor din UE. În România, există în prezent Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, ale cărei prevederi au fost aplicate deja de IELM (FILIP AND FAMILY). În documentele contractuale, trimiterile la Legea 677/2001 vor fi înlocuite cu mențiuni privind GDPR.

1) Respectăm confidențialitatea și opțiunile dumneavoastră.

2) Ne asigurăm că securitatea și confidențialitatea sunt încorporate în tot ceea ce facem.

3) Vă trimitem comunicări de marketing numai după ce ne solicitați. Oricând vă puteți schimba decizia.

4) Nu vă vom oferi sau vinde datele.

5) Lucrăm numai cu parteneri de încredere, pentru a ne asigura că vă păstrăm datele în siguranță și vă oferim cele mai bune servicii.

6) Suntem transparenți în ceea ce privește modul în care vă folosim datele dumneavoastră.

7) Folosim datele dumneavoastră doar în scopurile pentru care acceptați în prealabil să fie folosite.

8) Vă respectăm drepturile și încercăm întotdeauna să vă satisfacem cererile cât mai eficient posibil, în conformitate cu responsabilitățile noastre juridice și operaționale.

Pentru mai multe informații despre practicile noastre privind confidențialitatea, mai jos stabilim tipurile de date personale pe care le-am putea primi direct de la dumneavoastră sau din interacțiunile dumneavoastră cu noi, cum le putem folosi, cu cine le putem împărtăși, cum le protejăm și le păstrăm în siguranță precum și drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale. Bineînțeles că toate situațiile ar putea să nu vi se aplice. Această politică de confidențialitate vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor situațiilor posibile în care am putea interacționa împreună.

Cu cât interacționați mai mult cu noi, cu atât mai mult ne permiteți să vă cunoaștem și cu atât mai mult vă putem oferi servicii personalizate.

Atunci când ne transmiteți datele personale noua sau când colectăm date personale despre dumneavoastră, le vom folosi în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date si a Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la dataprotection@ielm.ro.

 

  1. Cine este iELM?

iELM (Filip and Family SRL) a fost înființată în 2013 în Suedia de Linda Tisäter Dragan. Suntem o mică afacere de familie care creează și produce articole vestimentare în ediție limitată și al cărei scop este să îmbrace copiii în haine unice la prețul potrivit. În prezent avem peste 80.000 de clienți și peste 100.000 de urmăritori pe Facebook, cu intenția de a ne extinde în întreaga Europă.

  1. Ce sunt datele cu caracter personal?

"Datele personale" sunt reprezentate de orice informație prin care puteți fi identificat/tă. Acestea includ lucruri precum numele, un număr de identificare, numărul de telefon, e-mail-ul, adresa poștală, numele de utilizator, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale, preferințele personale și obiceiurile de navigare, conținutul generat, adresa IP a computerului dumneavoastră, adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră, precum și informațiile din modulele cookie, așa cum sunt reglementate prin Regulamentul General de Protecția Datelor care are ca scop de a proteja toți cetățenii UE de confidențialitatea și încălcarea datelor.

  1. Ce înseamnă prelucrarea de date cu caracter personal?

Orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea prin transmitere (inclusiv către terți), diseminare sau punere la dispoziție în orice alt mod, alăturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

  1. Care sunt categoriile de persoane fizice ale căror date pot fi prelucrate?

Datele cu caracter personal care sunt prelucrate de către IELM (FILIP AND FAMILY) aparțin următoarelor categorii de persoane fizice: client (chiar și după încetarea relației contractuale), reprezentanții legali sau convenționali ai clientului, împuterniciții pe cont, utilizatorii de card suplimentar, codebitorii, garanții, beneficiarii reali, precum și membrii familiilor acestora.

  1. Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim?

Cum colectăm sau primim datele?

Colectăm date de la dumneavoastră prin intermediul site-urilor web, formularelor, comenzilor. Datele ni le furnizați direct atunci când creați un cont, când ne contactați, când cumpărați de pe site-urile noastre, și le preluăm indirect din cookie-uri, pentru a înțelege cum folosiți site-ul și pentru a vă afișa datele relevante.

Pentru ce colectăm date?

- Pentru îndeplinirea termenilor contractuali (de exemplu: pentru a procesa comenzile și pentru a vă livra produsele comandate de pe site-urile noastre);

- Pentru a vă oferi răspuns solicitărilor (de exemplu: răspuns la o întrebare trimisă prin formularul de contact);

- Pentru a vă trimite informări periodice (în cazul în care solicitați expres acest lucru)

- Pentru a respecta cerințele legale (precum facturarea).

În funcție de scopul pentru care sunt utilizate datele, fundamental legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră poate fi:

Consimțământul dumneavoastră;

Prezentarea generală a informațiilor privind interacțiunile cu noi și consecințele acestora asupra datelor dumneavoastră

Interacţiune Ce date personale putem
primi de la dvs. direct sau
care rezultă din interacțiunea
dvs. cu noi?
Cum și de ce am putea utiliza datele dvs.? Care este fundamentul legal în baza
căruia putem colecta date
de la dvs.?
Crearea și menținerea unui cont. Informațiile colectate în timpul creării unui cont pe site-urile iELM, prin intermediul unui login în magazin. În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

  • Nume și prenume;
  • Adresă de email;
  • Adrese poștale;
  • Număr de telefon;
  • Numele de utilizator;
  • Descrierea sau preferințele personale.
Pentru:
  • A vă trimite comunicările de marketing (în cazul în care ne-ați solicitat aceasta), care pot fi adaptate la "profilul dvs." (adică pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și preferințele dvs.);
  • Gestionarea oricărui concurs, promoție, sondaj sau competiție în care alegeți să participați;
  • A răspunde la întrebările dumneavoastră și a interacționa în alte moduri cu dvs.
  • Monitorizarea și îmbunătățirea site-urilor web;
  • Executarea de analize sau colecționarea de statistici
  • Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date si a Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016
  • Consimțământ: Pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct, sau pentru a completa un sondaj
  • Interes legitim: Pentru a ne asigura că site-urile web rămân sigure, pentru a le proteja împotriva fraudei și pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim produsele și serviciile.
  • Newsletter și abonament la informații de tip comercial Adresa de e-mail. Pentru:

  • A vă trimite comunicările de marketing (în cazul în care ne-ați solicitat) care pot fi adaptate "profilului" dumneavoastră pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și a preferințelor dumneavoastră; Acestea sunt bazate pe consimțământ.
  • Executarea de analize sau colectarea de statistici. Aceasta este bazată pe interesul legitim.
  • Menținerea unei liste de suprimare actualizată dacă ați cerut să nu fiți contactat. Aceasta se bazează pe fundamentul legal.
  •  Consimțământ: Pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct.
  • Interes legitim: Pentru a adapta comunicările noastre de marketing, înțelege eficiența acestora și ne asigura că beneficiați de cea mai relevantă experiență; pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile și produsele noastre.
  • Fundament legal: Pentru a vă menține detaliile pe o listă de suprimare dacă ne-ați cerut să nu vă mai trimitem niciun fel de marketing direct.
  • Navigarea online. Informațiile colectate prin cookie-uri sau tehnologii similare ("cookie-uri" *) ca parte a navigării pe site-ulurile iELM. * Cookie-urile sunt fișiere text mici stocate pe dispozitivul dumneavoastră (computer, tabletă sau mobil) atunci când vă aflați pe Internet, inclusiv pe site-urile iELM. În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include: adresa de email, nume și prenume. Utilizăm cookie-uri, dacă este cazul, împreună cu alte date personale pe care le-ați împărtășit deja cu noi (cum ar fi achizițiile anterioare sau dacă v-ați înscris la newsletter-urile noastre de e-mail) în următoarele scopuri:
    • Pentru a permite buna funcționare a site-urilor:
      • afișarea corectă a conținutului; crearea și reținerea datelor dumneavoastră de autentificare;
      • personalizarea interfeței, cum ar fi limba;
      • parametrii atașați dispozitivului dvs., inclusiv rezoluția ecranului, etc.
    • Pentru a ne asigura că site-urile sunt sigure și securizate și că vă protejează împotriva fraudei sau a utilizării incorecte a site-urilor sau serviciilor noastre;
    • Pentru a colecta statistici: pentru a evita înregistrarea de două ori a vizitatorilor, pentru a cunoaște reacția utilizatorilor la campaniile noastre publicitare, pentru a ne îmbunătăți ofertele, pentru a ști cum ați descoperit site-urile web. Acestea se bazează pe interesul legitim.
    • Pentru a furniza publicitate comportamentală online: pentru a vă afișa reclame on-line pentru produse care ar putea fi de interes pentru dvs., pe baza comportamentului anterior; pentru a vă afișa anunțuri și conținut pe platformele sociale.
    • Pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră: să vă trimitem recomandări, marketing sau conținut bazat pe profilul și interesele dvs.; pentru a afișa site-urile noastre într-un mod adaptat cum ar fi limba dvs., cookie-urile personalizate pentru interfața cu utilizatorul (adică parametrii atașați la dispozitivul dvs., inclusiv rezoluția ecranului, preferința pentru fonturi etc.); pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului). Acestea se bazează pe consimțământ.
  • Consimțământ: pentru toate celelalte cookie-uri.
  • Interes legitim: pentru a ne asigura că vă oferim site-uri web, publicitate și comunicații care funcționează corespunzător și care se îmbunătățesc continuu pentru cookie-uri care sunt (i) esențiale pentru funcționarea site-urilor web, (ii) și pentru a le păstra în deplină siguranță.
  • Fundament legal: pentru a vă menține detaliile pe o listă de suprimare dacă ne-ați cerut să nu vă mai trimitem niciun fel de marketing direct.
  • Cereri. Informațiile colectate atunci când puneți întrebări (de exemplu, prin intermediul formularului de contact) referitoare la produsele noastre și caracteristicile acestora. În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include: nume si prenume; adresa de e-mail; alte informații pe care le-ați împărtășit cu noi despre dumneavoastră în legătură cu întrebarea dumneavoastră (care poate include date cu caracter personal).
  • Pentru a putea răspunde întrebărilor dvs.; Atunci când este necesar, pentru a vă conecta la serviciile relevante. Acestea au ca fundament consimțământul.
  • În scopuri statistice. Aceasta are la bază interesul legitim.
  • Consimțământ: pentru a da curs întrebărilor dumneavoastră.
  • Interes legitim: pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările clienților noștri și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile și produsele noastre.
  • A. Interacțiune: Newsletter și abonament la informații de tip comercial

    Ce date personale putem primi de la dumneavoastră direct sau care rezultă din interacțiunea dumneavoastră cu noi?

    Adresa de e-mail.

    Cum și de ce am putea utiliza datele dvs.?

    Pentru:

    A vă trimite comunicările de marketing (în cazul în care ne-ați solicitat) care pot fi adaptate "profilului" dumneavoastră pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și a preferințelor dumneavoastră; Acestea sunt bazate pe consimțământ.

    Executarea de analize sau colectarea de statistici. Aceasta este bazată pe interesul legitim.

    Menținerea unei liste de suprimare actualizată dacă ați cerut să nu fiți contactat. Aceasta se bazează pe fundamentul legal.

    Care este fundamentul legal în baza căruia putem colecta date de la dumneavoastră?

    - Consimțământ: Pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct.

    - Interes legitim: Pentru a adapta comunicările noastre de marketing, înțelege eficiența acestora și ne asigura că beneficiați de cea mai relevantă experiență; pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile și produsele noastre.

    - Fundament legal: Pentru a vă menține detaliile pe o listă de suprimare dacă ne-ați cerut să nu vă mai trimitem niciun fel de marketing direct.

    B. Interacțiune: Navigarea online

    Informațiile colectate prin cookie-uri sau tehnologii similare ("cookie-uri" *) ca parte a navigării pe site-urile iELM.

    * Cookie-urile sunt fișiere text mici stocate pe dispozitivul dumneavoastră (computer, tabletă sau mobil) atunci când vă aflați pe Internet, inclusiv pe site-urile iELM.

    Ce date personale putem primi de la dumneavoastră direct sau care rezultă din interacțiunea dumneavoastră cu noi?

    În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include: adresa de email, nume și prenume.

    Cum și de ce am putea utiliza datele dvs.?

    Utilizăm cookie-uri, dacă este cazul, împreună cu alte date personale pe care le-ați împărtășit deja cu noi (cum ar fi achizițiile anterioare sau dacă v-ați înscris la newsletter-urile noastre de e-mail) în următoarele scopuri:

    Pentru a permite buna funcționare a site-urilor:

    - afișarea corectă a conținutului; crearea și reținerea datelor dumneavoastră de autentificare;

    - personalizarea interfeței, cum ar fi limba;

    - parametrii atașați dispozitivului dvs., inclusiv rezoluția ecranului, etc.

    Pentru a ne asigura că site-urile sunt sigure și securizate și că vă protejează împotriva fraudei sau a utilizării incorecte a site-urilor sau serviciilor noastre;

    Pentru a colecta statistici: pentru a evita înregistrarea de două ori a vizitatorilor, pentru a cunoaște reacția utilizatorilor la campaniile noastre publicitare, pentru a ne îmbunătăți ofertele, pentru a ști cum ați descoperit site-urile web. Acestea se bazează pe interesul legitim.

    Pentru a furniza publicitate comportamentală online: pentru a vă afișa reclame on-line pentru produse care ar putea fi de interes pentru dvs., pe baza comportamentului anterior; pentru a vă afișa anunțuri și conținut pe platformele sociale.

    Pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră: să vă trimitem recomandări, marketing sau conținut bazat pe profilul și interesele dvs.; pentru a afișa site-urile noastre într-un mod adaptat cum ar fi limba dvs., cookie-urile personalizate pentru interfața cu utilizatorul (adică parametrii atașați la dispozitivul dvs., inclusiv rezoluția ecranului, preferința pentru fonturi etc.); pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului). Acestea se bazează pe consimțământ.

    Care este fundamentul legal în baza căruia putem colecta date de la dumneavoastră?

    - Consimțământ: pentru toate celelalte cookie-uri.

    - Interes legitim: pentru a ne asigura că vă oferim site-uri web, publicitate și comunicații care funcționează corespunzător și care se îmbunătățesc continuu pentru cookie-uri care sunt (i) esențiale pentru funcționarea site-urilor web, (ii) și pentru a le păstra în deplină siguranță.

    - Fundament legal: pentru a vă menține detaliile pe o listă de suprimare dacă ne-ați cerut să nu vă mai trimitem niciun fel de marketing direct.

    C. Interacțiune: Cereri

    Informațiile colectate atunci când puneți întrebări (de exemplu, prin intermediul formularului de contact) referitoare la produsele noastre și caracteristicile acestora.

    Ce date personale putem primi de la dumneavoastră direct sau care rezultă din interacțiunea dumneavoastră cu noi?

    În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include: nume si prenume; adresa de e-mail; alte informații pe care le-ați împărtășit cu noi despre dumneavoastră în legătură cu întrebarea dumneavoastră (care poate include date cu caracter personal).

    Cum și de ce am putea utiliza datele dvs.?

    Pentru a putea răspunde întrebărilor dvs.; Atunci când este necesar, pentru a vă conecta la serviciile relevante. Acestea au ca fundament consimțământul.

    În scopuri statistice. Aceasta are la bază interesul legitim.

    Care este fundamentul legal în baza căruia putem colecta date de la dumneavoastră?

    - Consimțământ: pentru a da curs întrebărilor dumneavoastră.

    - Interes legitim: pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările clienților noștri și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile și produsele noastre.

    1. Realizarea de profiluri

    Atunci când trimitem sau afișăm comunicări sau conținut personalizat, putem folosi anumite tehnici calificate drept "profilare" (adică orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal constând în utilizarea acestor date pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizică, în special pentru a analiza sau intui aspecte referitoare la preferințele, interesele, situația economică, comportamentul, locația, sănătatea, situația financiară sau deplasările personale ale respectivei persoane fizice). Aceasta înseamnă că putem colecta date personale despre dumneavoastră în diferitele situații (trimitere newslettere, retargetarea cu mesaje publicitare a vizitatorilor care au accesat site-urile iELM, gruparea la nivel de interese web a celor care intră pe site-urile iELM și folosirea acestor informații în scopuri de marketing) menționate în tabelul de mai sus. Centralizăm aceste date și le analizăm pentru a evalua și a anticipa preferințele și / sau interesele dumneavoastră personale.

    Pe baza analizei noastre, trimitem sau afișăm comunicări și / sau conținut adaptat intereselor / nevoilor dvs.

    Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor pentru "profilare" în anumite circumstanțe. Consultați secțiunea "Drepturile și opțiunile dumneavoastră" de mai jos.

    1. Cine ar putea avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?

    Datele dumneavoastră personale pot fi prelucrate în numele nostru de către furnizorii noștri de încredere.

    Ne bazăm pe terțe părți de încredere pentru a efectua o serie de operațiuni de afaceri în numele nostru. Noi le vom oferi doar informațiile de care au nevoie pentru a efectua serviciul și solicităm ca aceștia să nu utilizeze datele dumneavoastră personale în niciun alt scop. Întotdeauna vom depune toate eforturile necesare pentru a ne asigura că toate părțile terțe cu care lucrăm vă vor păstra datele personale securizate. De exemplu, putem încredința serviciile care necesită prelucrarea datelor dumneavoastră personale:

    1. Unde stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

    Datele dumneavoastră sunt stocate într-o țară situată în Spațiul Economic European ("SEE").

    Acestea pot fi transferate către furnizori care lucrează pentru noi așa cum este detaliat mai sus. Unii dintre aceștia sunt situați în afara Spațiului Economic European, respectiv US (în baza Scutului de Confidențialitate existent între Uniunea Europeana și Statele Unite ale Americii). Transferul acestor date se face numai într-un mod securizat și în conformitate cu reglementările aplicabile.

    Dacă vom transfera datele dumneavoastră către țări care nu asigura un nivel adecvat de protecție pentru datele personale transmise, ne angajăm să luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că terții cărora le sunt transferate respectă termenii și condițiile stabilite în această Politică. Aceste măsuri pot include controlul direct al standardelor aplicate de aceste părți terțe ca element de protecție și securizare a datelor și / sau executarea unor acorduri corespunzătoare (de exemplu, clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene). În cazul în care un astfel de transfer se va face, veți fi înștiințați despre transfer și despre beneficiarii transferurilor (terțele părți).

    Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de email dataprotection@ielm.ro.

    1. Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

    Păstrăm datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.

    Pentru a ști cât timp pot fi păstrate datele dumneavoastră, folosim următoarele criterii:

    Putem păstra anumite date cu caracter personal pentru a ne conforma obligațiilor legale sau de reglementare, precum și pentru a ne permite să ne gestionăm drepturile (de exemplu, pentru a ne susține afirmațiile în cadrul instanțelor de judecată) sau în scopuri statistice sau istorice.

    Atunci când nu mai trebuie să folosim datele dumneavoastră personale, acestea sunt eliminate din sistemele și înregistrările noastre sunt anonimizate, astfel încât să nu mai puteți fi identificat cu ajutorul acestora.

    1. Sunt securizate datele dumneavoastră cu caracter personal?

     

    Ne obligam să păstrăm datele dumneavoastră personale în siguranță și luăm toate măsurile necesare si rezonabile in sensul respectării legislației. De asemenea, ne obligăm ca părțile terțe implicate în aceasta activitate, care vă gestionează datele personale să respecte legislația în vigoare.

    Vom respecta prevederile legale, in sensul de a proteja datele personale și după ce primim aceste date cu caracter personal, folosim proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

    Site-urile pot conține din când în când legături către și de pe site-urile web ale rețelelor noastre partenere. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu suntem responsabili și nu putem fi trași la răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acestor site-uri web.

    1. Drepturile și alegerile dumneavoastră

    iELM respectă dreptul dumneavoastră la confidențialitate: este important să vă controlați datele personale. Aveți următoarele drepturi:

    Dreptul de a fi informat: Aveți dreptul să primiți informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care folosim datele dumneavoastră și despre drepturile dumneavoastră. Acesta este scopul informațiilor incluse în această politică.

    Dreptul la acces: Aveți dreptul de a accesa datele personale pe care le deținem. La cerere, iELM va elibera o copie a datelor personale prelucrate, copiile suplimentare putând fi tarifate în funcție de costurile efective ale iELM.

    Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

    Dreptul de a rectifica: Aveți dreptul să cereți ca datele dumneavoastră să fie rectificate dacă sunt inexacte sau învechite și / sau să le completați dacă acestea sunt incomplete.

    Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos. Dacă aveți un cont, poate fi mai ușor să vă corectați propriile date prin intermediul funcției "Contul meu".

    Dreptul la ștergere și dreptul de a fi uitat: În unele cazuri, aveți dreptul de a obține ștergerea sau distrugerea datelor dumneavoastră. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea să fim forțați să păstrăm datele dumneavoastră din motive legale sau juridice.

    Dacă doriți să ștergeți datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

    Dreptul de a vă opune marketing-ului direct, inclusiv profilarea: Vă puteți dezabona sau renunța la comunicarea noastră de marketing direct în orice moment.

    Este mai ușor să faceți acest lucru dând clic pe linkul "dezabonare" în orice e-mail sau comunicare pe care vi le trimitem. În caz contrar, ne puteți contacta utilizând informațiile de contact de mai jos.

    Dacă doriți să vă opuneți oricărei activități de profilare, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

    Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment pentru prelucrarea datelor pe baza consimțământului: Vă puteți retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră atunci când o astfel de procesare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. Consultați tabelul introdus în secțiunea "Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim", în special coloana "Care este fundamentul nostru juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastră" pentru a identifica cazurile în care prelucrarea se bazează pe consimțământ.

    Dacă doriți să retrageți consimțământul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

    Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interese legitime: Vă puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim. Consultați tabelele introduse în secțiunea "Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim", în special în coloana "Care este fundamentul nostru legal pentru prelucrarea datelor dvs." pentru a identifica situațiile în care prelucrarea noastră se bazează pe un interes legitim.

    Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

    Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități competente: Aveți dreptul să depuneți o plângere în fața autorității de protecție a datelor din țara dumneavoastră pentru a contesta practicile de protecție a datelor oferite de iELM.

    Dreptul la portabilitatea datelor: Aveți dreptul să mutați, să copiați sau să transferați datele care vă interesează din baza noastră de date într-o alta. Acest lucru se aplică numai datelor pe care le-ați furnizat, atunci când procesarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau pe baza unui contract și este implementată prin mijloace automate. Puteți citi tabelul adăugat în secțiunea "Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim?" în special în coloana "În baza cărei legislații procesăm datele dumneavoastră? să știm dacă procesarea noastră se bazează pe un contract sau pe consimțământ.

    Dreptul de a restricționa: Aveți dreptul să solicitați restricționarea procesării datelor dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că prelucrarea datelor dumneavoastră este limitată, astfel încât să putem păstra datele, dar să nu le utilizăm sau să le procesăm. Acest drept se aplică în circumstanțe specifice prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor, și anume in cazul in care se contesta exactitatea respectivelor date pe perioada necesara pentru determinarea acestei inexactități sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, si nu se dorește ștergerea datelor, ci doar restricționarea.

    Dacă doriți să solicitați restricții, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

    Dreptul de a dezactiva Cookies: În afară de dreptul de a retrage consimțământul pentru cookie-urile în legătură cu care consimțământul a fost necesar (conform tabelului de mai sus), aveți dreptul să dezactivați modulele cookie. Setările din browser-ele de Internet sunt de obicei programate în mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteți să le ajustați modificând setările browser ului.

    Multe module cookie sunt folosite pentru a spori gradul de utilizare sau funcționalitate a site-urilor web; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie vă poate împiedica să utilizați anumite părți ale site-urilor noastre, așa cum este detaliat în tabelul Cookie relevant.

    Dacă doriți să restricționați sau să blocați toate cookie-urile stabilite de site-urile noastre (care vă pot împiedica să utilizați anumite părți ale site-ului) sau orice alte site-uri, puteți proceda prin setările browser-ului. Funcția Ajutor din browser-ul dumneavoastră vă va spune cum. Pentru mai multe informații, consultați următorul link:

    http://www.aboutcookies.org/;

    Pentru detalii complete despre ce cookie-uri stocăm, pentru ce anume și cum le puteți dezactiva, vă rugăm să vizitați pagina de Politică de cookie-uri.

    In dovedirea cererii dumneavoastră, este posibil să solicităm o dovadă a identității dumneavoastră.

    1. Contact

    Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la modul în care tratăm și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră de mai sus, vă rugăm să ne contactați la dataprotection@ielm.ro.