Livrare gratuită

pentru comenzi mai mari de 300 lei

Retur în 14 zile

Hăinuțe personalizate

Vezi detalii

Haine personalizate pentru copii

Dacă te întrebi cum funcționează serviciul de haine personalizate pentru copii, atunci această pagină a fost gândită și creată special pentru tine. Principiul este cât se poate de simplu!

Poți personaliza diverse articole vestimentare de la iELM, cu excepția câtorva produse semnalate, cu numele copilului tău sau orice alt text pe care-l dorești imprimat. Tot ce trebuie să faci este să completezi textul dorit în câmpul aflat pe pagina produsului. Dacă într-o zi simți că nu ai suficientă inspirație, nu este nicio problema, deoarece poți alege unul dintre mesajele predefinite. Produsul livrat va fi întotdeauna personalizat cu textul pe care l-ai solicitat și nu cu cel oferit ca model în pagina de produs.

Culorile aferente textului și fermoarului sunt alese de către echipa noastră astfel încât să se asorteze perfect cu cromatica articolului vestimentar. Aceasta este special aleasă astfel încat textul sau desenul dorit să iasă mereu în evidență.

Serviciul nostru de haine personalizate pentru copii este extrem de apreciat de către clienții noștri. Pentru că orientarea noastră a fost mereu către satisfacția clienților, oferim și posibilitatea personalizarii fiecărui articol vestimentar cu diverse simboluri pentru copii. Fie că vorbim de inserția unor simboluri precum o inimioară sau o steluță, copilul tău se poate bucura de unicitatea modelelor noastre. Fiecare pagina de produs include caractere speciale pentru care poți opta pentru personalizarea produsului respectiv.

Personalizarea nu ar fi posibilă dacă imprimarea nu s-ar realiza pe materiale calitative, certificate GOTS (Global Organic Textile Standard).

Alege haine personalizate pentru copii îndrăzneți, frumoși și cu personalitate! Farmecul copilăriei transpare prin toate produsele noastre special create pentru ei!