LIVRARE GRATUITĂ

pentru comenzi mai mari de 900 lei

Retur în 14 zile

Hăinuțe personalizate

Vezi detalii

Despre noi

Despre noi

Compania iELM (Filip and Family SRL) a fost înființată în 2013, în Suedia. Suntem o mică afacere de familie care creează și produce articole vestimentare în ediție limitată și al cărei scop este să îmbrace copiii în haine unice la prețul potrivit. În prezent avem peste 80.000 de clienți și peste 100.000 de urmăritori pe Facebook, cu intenția de a ne extinde în toate țările din Europa.

Numele iELM a avut drept sursă de inspirație cei patru copii ai familiei, Ida, Elin, Livia și Marcel. Aceștia sunt și cei care ne dau energia necesară pentru a evolua constant și pentru a veni cu idei noi.

Filosofia noastră este de a crea articole vestimentare pentru copii folosind un design inovator în care aspectul, funcționalitatea și textura materialelor sunt la fel de importante. Creațiile noastre urmează un stil vestimentar simplu, cu tendințe clasice. Cel mai important aspect în viziunea noastra este calitatea materialului textil, iar micile detalii transformă articolele vestimentare în ceva cu adevărat special.

Majoritatea hainelor sunt unisex, un detaliu important pentru noi. Colecția noastră este realizată din materiale durabile care rezistă la numeroase cicluri de spălare, care sunt moi și confortabile, pentru ca cei mici să se simtă în largul lor. Hainele devin rapid articolele preferate ale copiilor și părinților.

 

Hainele IELM se evidențiază față de altele prin materialele colorate și contrastele puternice. Nimic nu este mai important pentru noi decât să oferim hainute de cea mai bună calitate. Ne dorim să aducem un plus de culoare si multe zambete copiilor, de aceea vă suntem întotdeauna la dispoziție și oferim cele mai bune servicii pentru clienți.

Articolele vestimentare pentru copii de la iELM se pot comanda doar online sau printr-un apel telefonic la urmatorul număr: 0040345.401.603.

 

Cod fiscal: RO34988239