Livrare gratuită

pentru comenzi mai mari de 300 lei

Retur în 14 zile

Hăinuțe personalizate

Vezi detalii

HAINE PERSONALIZATE COPII

Dacă te întrebai cum funcționează serviciul de personalizare atunci această pagină a fost special gândită și creată pentru tine.
Principiul de personalizare este cât se poate de simplu!

Poți personaliza diverse articole vestimentare de la iELM, cu excepția câtorva produse semnalate, cu numele copilului sau orice alt text pe care-l dorești imprimat. Tot ce trebuie să faci este să completezi textul dorit în câmpul aflat pe pagina produsului. Produsul livrat va fi întotdeauna cel cu textul pe care l-ai solicitat și nu produsul oferit ca model în pagina de produs.

Culorile aferente textului și fermoarului sunt alese de echipa noastră astfel încât să se asorteze perfect cu cromatica articolului vestimentar.

Serviciul de personalizare care are textul la bază a fost extrem de apreciat de clienții noștri. Pentru că orientarea noastră a fost mereu către voi, oferim și posibilitatea personalizării fiecărui articol vestimentar cu diverse simboluri pentru copii. Fie că vorbim de inserția unor simboluri ca inimioara sau steluță, copilul tău se poate bucura de unicitatea modelelor noastre. Fiecare pagină de produs include caractere speciale pentru care poți opta pentru personalizarea produsului respectiv.

Personalizarea nu ar fi posibilă dacă imprimarea nu s-ar realiza pe materiale calitative, certificate GOTS (Global Organic Textile Standard). Cromatica produselor este special aleasă astfel încât textul sau desenul dorit să iasă mereu în evidență.

Farmecul copilăriei transpare prin toate produsele noastre special create pentru copii îndrăzneți, frumoși și cu personalitate.